הבדלים בין בתי חולים

1. דף הבית
  2. פורום
  3. ניתוח קיסרי תמיכה

הבדלים בין בתי חולים

איך יודעים אילו בתי חולים מסכיימים לבצע קיסרי אלקטיבי ללא סיבה רפואית ומה ההבדלים בינהם?

היי חן

אני לא בטוחה שבתי חולים מפרסמים כאלה נתונים על עצמם... בכל בי"ח יש מנהל מח' לידה, את מוזמנת להתקשר ולנסות לקבוע פגישה. או לשלוח מייל. מוזמנת גם להסתכל באתר של זהר כרמי - http://www.zoharbadka.co.il/- יש שם המון נתונים לגבי בתי החולים (אולי גם נתונים על אחוזי הניתוחים הקיסריים).
אפשר לשאול למה את שואלת? האם את מעוניינת בלידה קיסרית?

היי

כן , אני רוצה ללדת בקיסרי אלקטיבי. קראתי חשבתי וחקרתי הרבה ואין לי שום רצון (לעולם לא היה לי) ללדת וגינלית.. אבל נורא קשה לברר פרטים על הנושא מכיוון שזה נורא לא נפוץ ולא זמין כמו מידע על חדרי לידה כך שאני קצת אבודה..

נכון. מסכימה איתך

אין הרבה מידע על זה, כיוון שזה לא ממש מקובל. נכון שניתוח קיסרי הוא ניתוח קצר, וכאילו בלי סיכונים, אבל הוא ניתוח לכל דבר, בו מפרידים שרירים ורקמות בתוך הגוף שלנו, כדי להגיע לרחם. יש אפשרות של פגיעה בשלפוחית השתן, יש אפשרות של פגיעה בדברים אחרים - וזה לא משהו שממליצים לעשות "סתם". אולי נסי לחשוב עם עצמך (או עם מטפלת) למה ניתוח נראה לך הגיוני יותר מלידה וגינלית, מה הפחדים שלך מלידה כזו ועוד.
לידה וגינ

ברחה לי ההודעה....

לידה וגינלית היא לא משהו שרוצים או לא, היא סיום טבעי להריון. אם יש סיבוכים או דברים לא צפויים, ב"ה שיש לנו רפואה מודרנית היום, שיכולה להציל אם ותינוק, אבל הייתי חושבת על זה שוב.
אשמח לשוחח איתך, אם תרצי, על ההבדלים בין הלידות ועוד. מוזמנת להתקשר - 050-8391389
הוספת תגובה חדשה