שלום,
אני ככל הנראה אלד בקיסרי, ויש לי מספר שאלות:
1. אם אני רוצה להניק ישר כשהתינוק יוצא, לפני שתופרים אותי או תוך כדי - האם זה אפשרי?
2. האם חייבים לקבל זריקת פיטוצין אחרי קיסרי? ניתן לראות אם ההורמון מתפתח בעצמו ואז להחליט?
3. איך יודעים איזה בית חולים לבחור לניתוח קיסרי? (אני מאזור ירושלים)
חזור אל פורום ניתוח קיסרי תמיכה
שאלות לגבי קיסרי אלקטיבי ראשון
26/08/2014 15:36
היי ואל
27/08/2014 17:39
יש אפשרות להניק ישר כשהתינוק יוצא, יש ניתוח חדש, שנקרא קיסרי בגישה טבעי. אם תחפשי ביוטיוב, תראי סרטון של בי"ח העמק. למיטב הבנתי, גם בבתי חולים אחרים עושים אותו, רק באופן פרטי. אני ממליצה לך לנסות ולדבר (או לדרוש)עם מח' טרום ניתוח בבית החולים בו את מתכננת (את יכולה לבדוק באתר של "זהר כבר בדקה" על ההבדלים בין בתי החולים) ללדת, האם יש אפשרות כזו (ושוב, אני באופן אישי, הייתי די דורשת אותה). לגבי זריקת הפיטוצין, עד כמה שידוע לי, לאחר ניתוח (בדר"כ גם לאחר לידה וגינלית) תמיד נותנים. מצד שני, בקיסרי הרופא מוציא את השליה בשלמותה במהלך הניתוח, אז אולי אפשר לוותר על הפיטוצין, שזו בעצם מטרתו- לכווץ את הרחם כדי שהשילייה תצא.
אשמח מאד לתת לך גישה למדיטציה שאני מעניקה במתנה, לפני לידה קיסרית. וגם לתת לך טיפים נוספים ללידה קיסרית. מוזמנת לאתר שלי, לדף פייסבוק, וכמובן, מוזמנת לדבר איתי - 050-8391389
אשמח מאד לתת לך גישה למדיטציה שאני מעניקה במתנה, לפני לידה קיסרית. וגם לתת לך טיפים נוספים ללידה קיסרית. מוזמנת לאתר שלי, לדף פייסבוק, וכמובן, מוזמנת לדבר איתי - 050-8391389
חזור אל פורום ניתוח קיסרי תמיכה
הוספת תגובה חדשה