שלום רב,
אני בהריון, שבוע 22. לפני שנתיים וחצי עברתי קיסרי חירום טראומתי עבורי מאוד. כעת שוקלת לעשות הכל פרטי. כלומר, לבחור את הצוות שינתח אותי. רציתי לדעת אם יש אפשרות לקחת דולה או אחות שתלווה אותי בעיקר בזמן ההתאוששות ובימים הראשונים באשפוז. בעיקר הייתי רוצה מישהי שתעזור לי בביות מלא ושתהייה איתי בהתאוששות לאחר הלידה כדי שבעלי יהיה עם התינוקת בזמן שלוקחים אותה לתינוקיה, ואני לא אשאר לבד. האם בתי החולים (וספציפית הדסה עין כרם) מאפשרים שהייתה של דולה/אחות פרטית בחדר ההתאוששות ובמחלקת היולדות, כולל בלילה? והאם בכלל קיימת דולה/אחות כזו?
תודה,
ליאור
חזור אל פורום ניתוח קיסרי תמיכה
קיסרי פרטי ודולה/אחות
21/09/2014 12:46
היי ליאור
30/09/2014 21:33
את מוזמנת להסתכל בדף על הבי"ח באתר של זהר - http://www.zoharbadka.co.il/hospital/%D7%94%D7%93%D7%A1%D7%94-%D7%A2%D7%99%D7%9F-%D7%9B%D7%A8%D7%9D ולראות אם יש שם תשובות לשאלותייך, אם כי הדף מעודכן ללפני ההוראה החדשה של משרד הבריאות - ששרותי הבריאות הפרטיים יפסיקו. אפשר להתקשר לבית החולים ולברר. לפי מה שכתוב באתר ביות מלא הוא רק מהיום השני. בהחלט יש דבר כזה-דולה / אחות שמגיעה לשהות עם האמא כמה שעות לאחר הלידה או לילה שלם, לבחירתך. בחדר התאוששות עד כמה שידוע לי לא נותנים להיכנס. לגבי רופא פרטי - אני חושבת שיש אפשרות לרופא פרטי בלידה בכלל, ובלידה קיסרית גם. יש גם אפשרות למלונית, ואז אין בעיה שגם בן זוגך יישן איתכם.
אגב, עשית משהו עם עיבוד באת מעוניינת שוב בקיסרי? כי יש אפשרות ללידה רגילה לאחר קיסרי, ואת יכולה להיות מלווה בלידה ע"י רופא פרטי או דולה או שניהם
אגב, עשית משהו עם עיבוד באת מעוניינת שוב בקיסרי? כי יש אפשרות ללידה רגילה לאחר קיסרי, ואת יכולה להיות מלווה בלידה ע"י רופא פרטי או דולה או שניהם
תרגישי טוב
27/11/2014 15:32
הי ליאור, אני מזה מבינה אותך. זה ממש קשה לעבור את זה. אני לא מציעה לך לבד. יש לי מכרה שנעזרה באחות פרטית (אני חושבת שככה קוראים לזה)
חזור אל פורום ניתוח קיסרי תמיכה
הוספת תגובה חדשה