חזור אל פורום ניתוח קיסרי תמיכה
לידה קיסרית רביעית
26/11/2014 12:05
מה עושים נגד חרדה מהניתוח?? אני לפני ניתוח 4 והאמת הקודמות היו בסדר גמור אך עדין יש לי חרדה שמלוות בחלמות ומחשבות שהפעם אני לא יוצאת מחדר ניתוח וזה משבש לי את כל היום ואני ממש חרדה וקשה לי להתמודד עם זה.....
היי שגית
29/11/2014 20:37
אני ממש מבינה ומזדהה עם החרדות שלך. הייתי ממליצה לך על טיפול כלשהו שנוח לך איתו - או טיפול מגע כמו עיסוי/שיאצו/רפלקסולוגיה או טיפול אחר כמו פרחי באך, הומיאופטיה, או אפילו פסיכודרמה או כל שיטה דומה כדי להתמודד עם החרדות. יש מישהי בשם יעל עיני, חפשי אותה בפייסבוק, היא אלופה בטיפול בחרדות.
תודה......
29/11/2014 22:42
קיסרי שני- מצג עכוז.
30/11/2014 9:21
הי, עברתי לפני כמה ימים ניסיון היפוך בשל מצג עכוז. ההיפוך נכשל.. יש לציין שזה היה הליך כואב ודי אלים! עכשיו בשבוע 38 בסוף הריון שני. יש לציין שגם ההריון הראשון הסתיים בניתוח בשל מצג עכוז ולאחר היפוך שנכשל (לא כאב כמו הפעם). שאלתי אם כדאי לחכות לצירים כי אמרו שאם יהיו תנאים טובים יש מצב ליילד עכוזהאם כדאי? האם מיילדים בשע"צ עכוז או שזה רק בביקור חולים?. שאלה נוספת מה ההבדל בין הניתוח שמוזמן מראש לבין כזה שבו אגיע עם צירים לבי"ח? בנוסף מבואסת מאוד ששוב פעם אצטרך לעבור ניתוח במקום לחוות לידה רגילה מה גם שהפעם יש לי עוד ילדה קטנה בבית שצריך לטפל בה יחד עם כל הכאבים של אחרי.. בקיצור מבולבלת ומוטרדת..
חזור אל פורום ניתוח קיסרי תמיכה
הוספת תגובה חדשה