תינוק בן 7 חודשים

1. דף הבית
  2. פורום
  3. ייעוץ שינה לתינוקות ופעוטות

תינוק בן 7 חודשים

שלום נטע , בני בן ה7 חודשים מאוד מתקשה להירדם. הוא מתעורר כל יום בשבע בבוקר חוזר לישון בעשר בבוקר בערך לשעה ואז ב12.30 ישן צהריים עד 14.30-15/00 וממעשה 17.00 נהיה מאוד נודניק אני מנסה להשכיב אותו אבל לא מצליחה הוא לא מסכים להירדם וז בשע19.00 הוא ממש גמור לא יודעת מה לעשות כבר... אני מחזיקה אותו עד 20.30 או 21.00 נותנת לו בקבוק והוא נרדם עם האוכל ומתעורר שוב בסביות ארבע בבוקר ... אז שאלותי הן: איך אני מלמדת אותו להירדם לבד???? איך אני גומלת אותו מהיאכלות באמצע הלילה??? ואם את יכולה לרשום סדר יום מומלץ לתינוק בן 7 חודשים...
תודה רבה....

סדר יום בגיל 7 חודשים

הי שירן,

סדר היום המומלץ בגיל שבעה חודשים מבוסס על שלוש תנומות יום - בוקר , צהריים ואחה"צ. בדרך כלל שנת הצהריים היא הארוכה ביותר, ושנת אחה"צ היא הקצרה ביותר, אבל היא חשובה כי היא עוזרת לתינוק לצבור כוחות ולא להגיע לשנת הלילה בעייפות יתר.

ממה שאת מתארת אני מניחה שבנך אכן נמצא בעייפות יתר לקראת שנת הלילה. לא רק שהוא לא ישן אחר הצהריים, אלא שהוא גם נשאר ער עד שעה מאוחרת מאוד. אני ממליצה לנסות להוסיף לו תנומה קצרה אחר הצהריים, וגם להקדים את שנת הלילה לסביבות שבע מקסימום. ואם הוא לא ישן אחה"צ אז להקדים אפילו יותר את שעת השינה בלילה.

אני מזמינה אותך לקבל במתנה סדרת סרטונים שהכנתי בה אני מגלה איך לגרום לתינוק להירדם בקלות, לישון ברציפות בלילה ולישון עד מאוחר יותר בבוקר. כדי לקבל את הסדרה לחצי על הקישור הבא, והשאירי שם ואימייל, ותקבלי את הסרטונים למייל: http://shinshan.ravpage.co.il/gift

בהצלחה!
נטע

אני אשמח גם לקבל

לא הצלחתי להירשם לסרטונים. המייל שלי shiri.naaman@gmail.com

גם אני אשמח לקבלת הסירטונים באי

סרטונים

אפשר לראות את הסרטונים של נטע ביו-טיוב.