יש לי תאומות בנות שבעה חודשים. כבר סביב גיל 3 חודשים הפסיקו לאכול ארוחת לילה וישנו לילה שלם ללא התעוררות עד שש וחצי בבוקר (חלום). לפני כחודש חל שינוי והן החלו (כל אחת בשעה שונה) להתעורר למוצץ מספר רב של פעמים. אני קמה שמה מוצץ והן חוזרות לישון. בשני לילות האחרונים חלה רגרסיה נוספת והן קמות בעשר ובאמצע הלילה ונרגעות רק עם בקבוק ופרט לכך נמשכות ההתעוררויות למוצץ.
סדר היום כרגע: 7 - בקבוק, 8.30 שנת בוקר. 10 - פירות. 13 - בקבוק ומיד לאחריו שינה. 16 - בקבוק. 17 מתחילות להתלונן אך מסרבות להיכנס לשנצ. 18.30 בקבוק אשר נמשך בסבל רב עם הרב בכי וארוחה אורכת שעה. הולכות לישון ב19/19.30
רגרסיה בגיל 7 חודשים
03/02/2014 12:55
רגרסיה בגיל 7 חודשים
03/02/2014 15:19
שלום מיכל,
המקור לקושי שאתם חווים בלילות הוא "עמידות" ובמקרים רבים הוא אכן קורה בין גיל 6 חודשים לשנה. מהניסיון שלי, כאשר אין הרדמות עצמאית והתינוק זקוק לגורם חיצוני בכדי להרדם, בשלב מסויים אותו גורם חיצוני פשוט יפסיק לעבוד ואז התוצאה היא בשלב ראשון יקיצות בלילה ובשלב השני חלונות עירות שהולכים וגדלים. מה שצריך לעשות הוא ללמד את בנותיכם להרדם בכוחות עצמן וללא גורמים חיצוניים ובהדרגה להוריד את האוכל בלילה וגם ללמד אותן לקחת בעצמן את המוצץ בכדי שלא תצטרכנה לקרוא לכם בלילה. בהצלחה! אשמח לעזור אם תבחרו בכך.
המקור לקושי שאתם חווים בלילות הוא "עמידות" ובמקרים רבים הוא אכן קורה בין גיל 6 חודשים לשנה. מהניסיון שלי, כאשר אין הרדמות עצמאית והתינוק זקוק לגורם חיצוני בכדי להרדם, בשלב מסויים אותו גורם חיצוני פשוט יפסיק לעבוד ואז התוצאה היא בשלב ראשון יקיצות בלילה ובשלב השני חלונות עירות שהולכים וגדלים. מה שצריך לעשות הוא ללמד את בנותיכם להרדם בכוחות עצמן וללא גורמים חיצוניים ובהדרגה להוריד את האוכל בלילה וגם ללמד אותן לקחת בעצמן את המוצץ בכדי שלא תצטרכנה לקרוא לכם בלילה. בהצלחה! אשמח לעזור אם תבחרו בכך.
הוספת תגובה חדשה